Advertisement

Novak Đoković Australian Open / Australian Open: Thiem i Đoković u finalu / Novak djokovic took his frustrations out on a racquet in the atp cup match against germany.

Novak Đoković Australian Open / Australian Open: Thiem i Đoković u finalu / Novak djokovic took his frustrations out on a racquet in the atp cup match against germany.. Prvi teniser svijeta novak đoković (srbija) osvojio je rekordni deveti australian open, ukupno 18. Grand slam turnir u karijeri. Novak djokovic vs milos raonic match highlights (4r) | australian open. Reigning australian open champion novak djokovic says the tournament field is wide open ahead of the first grand slam tournament of 2020. Novak đoković rutinski je pobijedio daniila medvedeva u finalu australian opena 7:5, 6:2, 6:2 za samo sat i 53 minute.

Reigning australian open champion novak djokovic says the tournament field is wide open ahead of the first grand slam tournament of 2020. Novak djokovic took his frustrations out on a racquet in the atp cup match against germany. Srbijanski teniser novak đoković savladao je austrijskog tenisera dominica tiema u finalu australian opena, i tako osmi put osvojio ovaj turnir i ukupno u prvom setu đoković je bio bolji. Novak đoković rutinski je pobijedio daniila medvedeva u finalu australian opena 7:5, 6:2, 6:2 za samo sat i 53 minute. Novak đoković hat zum achten mal die australian open gewonnen.

Novak Đoković: Srpski teniser po 8 put osvojio Australian Open
Novak Đoković: Srpski teniser po 8 put osvojio Australian Open from dijaspora.tv
Novak đoković je minulih dana bio na udaru brojnih kritičara iz sveta tenisa, ali malo ko je mislio da će doživeti ono što su mu priredili organizatori atp kupa. Odmah je uzeo servis thiemu i sigurnim servisom je došao do vodstva od 4:1 u prvom setu. Novak đoković je titulom u rimu došao do rekordnog 36. Podsetimo se svih osam novakovih meč lopti iz melburna!#australianopen. Novak djokovic vs milos raonic match highlights (4r) | australian open. Đoković je u četvrtfinalu turnira u melburnu pobedio japanca keija nišikorija 3:0, po setovima 6:3, 6:2, 6:4. Reigning australian open champion novak djokovic says the tournament field is wide open ahead of the first grand slam tournament of 2020. Titulu na grand slam turnirima.

Watch men's singles champion novak djokovic's best shots at australian open 2020.

Prvom tenisaču svijeta bio je to i 49. Uspio je potom fritz vratiti. Grend slem trofeja u karijeri i od 3. Grand slam turnir u karijeri. Otkrio tajnu uspjeha radio je na baušteli, a sada žene čekaju u redu: Je fantastično, gotovo nemoguće za ponoviti i samo federer i nadal mogu svakako predstoji zanimljiv australian open i veliki rivalitet izmedju najboljih tenisera sveta. Đoković je sjajno ušao u meč i zahvaljujući ranom breaku poveo. Novak je odlično ušao u meč. Srpski teniser novak đoković osvojio je rekordnu sedmu titulu na australian openu pobjedom nad rafaelom nadalom (6:3, 6:2, 6:3). Trofeja na masters turnirima, a sa 33 godine postao je i najstariji šampion „večnog grada. Novak djokovic won his 17th grand slam title on sunday by winning his eighth australian open men's singles championship.credit.asanka brendon ratnayake for he has won at the australian open more than anywhere in his long career. Titulu na grand slam turnirima. Medvedev je došao u finale sa slavio je u svim finalima koja je igrao na prvom grand slamu godine.

Srbijanski teniser novak đoković savladao je austrijskog tenisera dominica tiema u finalu australian opena, i tako osmi put osvojio ovaj turnir i ukupno u prvom setu đoković je bio bolji. Novak đoković rutinski je pobijedio daniila medvedeva u finalu australian opena 7:5, 6:2, 6:2 za samo sat i 53 minute. Trampova admistracija predlaže uzimanje dnk od imigranata! Grend slem trofeja u karijeri i od 3. Đoković je sjajno ušao u meč i zahvaljujući ranom breaku poveo.

The continuing struggle of Novak Djokovic in 2018
The continuing struggle of Novak Djokovic in 2018 from statics.sportskeeda.com
Osam finala = osam trofeja! Osvojeni turnir u karijeri i osmi grand slam, uz dva wimbledona i jednog us opena. Novak đoković osvojio je novu titulu na australian openu nakon što je danas u finalu pobijedio dominica thiema sa 3:2, po setovima 6:4, 4:6, 2:6, 6:3 i 6:4. Novak đoković je u finalu koje je trajalo četiri sata. Grend slem trofeja u karijeri i od 3. Watch men's singles champion novak djokovic's best shots at australian open 2020. And on sunday night, under clear skies and an open roof, he. Miami beach je bio kamp za obuku vojnika u 2.svetskom ratu.

Novak đoković osvojio je novu titulu na australian openu nakon što je danas u finalu pobijedio dominica thiema sa 3:2, po setovima 6:4, 4:6, 2:6, 6:3 i 6:4.

Novak djokovic vs milos raonic match highlights (4r) | australian open. Novak đoković je minulih dana bio na udaru brojnih kritičara iz sveta tenisa, ali malo ko je mislio da će doživeti ono što su mu priredili organizatori atp kupa. Srpski teniser novak đoković osvojio je rekordnu sedmu titulu na australian openu pobjedom nad rafaelom nadalom (6:3, 6:2, 6:3). Polako ali sigurno približio nam se grend slem u melburnu. Titulu na grand slam turnirima. Podsetimo se svih osam novakovih meč lopti iz melburna!#australianopen. Đoković je sjajno ušao u meč i zahvaljujući ranom breaku poveo. And on sunday night, under clear skies and an open roof, he. Novak djoković i australian open. Đoković je odbranom titule u melburnu stigao do 17. Miami beach je bio kamp za obuku vojnika u 2.svetskom ratu. Novak đoković je saznao ime prvog protivnika na australijan openu. Trofeja na masters turnirima, a sa 33 godine postao je i najstariji šampion „večnog grada.

Otkrio tajnu uspjeha radio je na baušteli, a sada žene čekaju u redu: Đoković je u četvrtfinalu turnira u melburnu pobedio japanca keija nišikorija 3:0, po setovima 6:3, 6:2, 6:4. U pitanju je žeremi šardi, francuz koji je nedavno. Medvedev je došao u finale sa slavio je u svim finalima koja je igrao na prvom grand slamu godine. And on sunday night, under clear skies and an open roof, he.

NOVAK DJOKOVIC - Australian Open (2008, 2011, 2012, 2013 ...
NOVAK DJOKOVIC - Australian Open (2008, 2011, 2012, 2013 ... from i.pinimg.com
Po osmi put, pobedivši austrijskog tenisera dominika tima, osvojio australian open. Grend slem trofeja u karijeri i od 3. Novak djokovic celebrates breaking the record for weeks at no. Watch men's singles champion novak djokovic's best shots at australian open 2020. Novak đoković hat zum achten mal die australian open gewonnen. Miami beach je bio kamp za obuku vojnika u 2.svetskom ratu. Srbijanski tenisač je u fenomenalnom meču savladao dominica thiema rezultatom 3:2 u setovima. Najbolji teniser sveta srbin novak đoković igraće protiv japanca keija nišikorija u četvrtfinalu australijan opena.

Prvi teniser svijeta novak đoković (srbija) osvojio je rekordni deveti australian open, ukupno 18.

Đoković je odbranom titule u melburnu stigao do 17. Novak djokovic took his frustrations out on a racquet in the atp cup match against germany. Ono što je đoković uradio u 2011. Polako ali sigurno približio nam se grend slem u melburnu. Ovo je bio osmi međusobni duel srpskog i japanskog tenisera, a šesti trijumf. Novak đoković je minulih dana bio na udaru brojnih kritičara iz sveta tenisa, ali malo ko je mislio da će doživeti ono što su mu priredili organizatori atp kupa. Đoković je u četvrtfinalu turnira u melburnu pobedio japanca keija nišikorija 3:0, po setovima 6:3, 6:2, 6:4. Titulu na grand slam turnirima. U pitanju je žeremi šardi, francuz koji je nedavno. Trampova admistracija predlaže uzimanje dnk od imigranata! Osam finala = osam trofeja! Otkrio tajnu uspjeha radio je na baušteli, a sada žene čekaju u redu: Fenomenalni novak đoković je danas u melbourneu osvojio osmu titulu osvajača australian opena i 17.

Februara će ponovo biti na prvi na novak đoković. Srbijanski tenisač je u fenomenalnom meču savladao dominica thiema rezultatom 3:2 u setovima.

Posting Komentar

0 Komentar